Items where Subject is "600 Tecnologia - Scienze applicate > 610 Medicina e salute (Classificare qui la tecnologia dei servizi medici) > 613 Salute personale e sicurezza (Promozione della salute) > 613.2 Dietetica (Classificare qui l'Alimentazione applicata, le guide ai valori nutrizionali del cibo, delle bavande; le opere d'insieme sugli aspetti del cibo, delle bevande legati alla salute personale)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | K | P | R
Number of items at this level: 4.

B

Bertuccioli, Mario and Monteleone, Erminio (2009) Secondo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali : atti dei Lavori. Proceedings e report, 47 (47). Firenze University Press, Firenze. ISBN 978-88-8453-872-7

K

Kazembe, Lawrence N. and Appleton, Christopher C. and Kleinschmidt, Immo (2007) Spatial analysis of the relationship between early childhood mortality and malaria endemicity in Malawi. Geospatial health , 2 (1). pp. 41-50. ISSN 1970-7096

P

Poli, Bianca Maria and Parisi, Giuliana (2008) Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply : book of abstracts. Proceedings e report, 42 (42). Firenze University Press, Firenze. ISBN 978-88-8453-746-1

R

Romano, Donato and Stefani, Gianluca (2006) How safe is eating chicken? A study on the impact of trust and food risk communication on consumer behaviour in the European Union. Collana: Proceedings e report . Firenze University Press, Firenze. ISBN 978-88-8453-495-8

This list was generated on Wed May 24 09:48:36 2017 CEST.